Metz Tegelwerken Algemeen

Algemene tegelwerken

Ruud Metz Tegelwerken is inzetbaar voor de algemene tegelwerken. Binnen, buiten, kleine en grote oppervlakten. Onze diensten passen wij aan de omstandigheden en de specifieke ruimten. Onze team bestaat uit gespecialiseerde en goed opgeleide tegelzetters. Onze service is tegenwoordig al bijzonder. Na onze werkzaamheden leveren wij de ruimte bezemschoon en opgeruimd op en voeren een uitgebreid nagesprek met u om onze werkzaamheden uitgebreid met u door te nemen. 

Metz Tegelwerken Voeg- & Kitwerk

Kit- en voegwerken

Ruud Metz Tegelwerken komt het dagelijks tegen: de bekende schimmel- en vochtplekken en randen op kit- en voeg- en tegelwerken die moeilijk of niet meer schoon worden. Een van de redenen is dat moderne huizen beperkte ventilatiemogelijkheden hebben. Schimmels kunnen schade door lekkages veroorzaken die door verzekeringen zeker niet altijd gedekt zijn. Het door Ruud Metz Tegelwerken tijdig laten herstellen van kitvoegen en tegelwerk voorkomt lekkages en vochtplekken.

Metz Tegelwerken Natte Ruimte

Natte ruimten

Ruud Metz Tegelwerken is gespecialiseerd in zogenaamde natte ruimten. Bij u thuis of binnen uw bedrijf of instelling. Onze specialistische kennis passen wij graag toe op op ruimten waar vocht bij komt kijken. Metz Tegelwerken werkt voor zwembaden, wellness-centra, sportverenigingen, sportscholen en professionele locaties waar vocht een vaste omstandigheid is. Maar ook voor particulieren verzorgen wij tegelwerken voor badkamers, toiletten en aan-huis-wellness-ruimten. 

Metz Tegelwerken Horeca & Keukens

Horeca- & zorginstellingen

Ruud Metz Tegelwerken verzorgt tegelwerken voor professionele organisaties binnen de horecabranche en zorginstellingen. Hygiëne en veilig werken zijn belangrijke aandachtspunten. Wij kunnen preventief een bezoek afleggen om direct kleine herstelwerkzaamheden uit te voeren.Dit betreft vaak klein herstelwerk aan voegen, kitwerk en beschadigd tegelwerk. Ook kunnen wij in samenwerking met onze adviseurs een gericht advies geven voor toe te passen tegels en producten bij renovatie en nieuwbouw. 

Metz Tegelwerken Grote Oppervlakten

Grote oppervlakten

Ruud Metz Tegelwerken levert tegelwerken voor grote oppervlakten, zoals ontvangstruimten, winkelvloeren, showroomvloeren alsmede vloeren in kantoorgebouwen. Naast het daadwerkelijk uitvoeren van het tegelwerk adviseert en ondersteunt ons team aannemers, projectontwikkelaars en architecten bij het ontwerp en voorbereiding van de aanleg van een vloer met een grote oppervlakte. Ruud Metz Tegelwerken is ervaren met het werken met diverse partners binnen bouwprojecten.

Metz Tegelwerken Exclusief

Exclusief tegelwerk

Ruud Metz Tegelwerken is ervaren in het werken met exclusieve tegels en het verzorgen van tegelwerk voor creatieve ideeen. Tegelwerk kan voor uw huis, bedrijf, horecagelegenheid, showroom of hotel een prachtig sieraad zijn voor uw gasten. Door een juiste keuze van tegels en voeg- en kitwerk zijn de meest uitlopende exclusieve tegelwerken toe te passen. Ook het plaatsen van natuursteen is een specialisme van Ruud Metz Tegelwerken. Er kan zeker meer met tegels. Exclusief tegelwerk vraagt aandacht en vakkennis. 

Deze website is gemaakt door MKB Webconcept