• Particulieren

  Uw verbouwing: Onze zorg

  Ruud Metz Tegelwerken verzorgt tegelwerken voor u als particulier. Tegelwerken komt u tegen in bijna iedere verblijfsruimte van uw woning. Tegelwerk is makkelijk in onderhoud en hygiënisch. Niet voor niets worden in Horeca en zorginstellingen zoveel gebruik gemaakt van tegelwerk. In samenwerking met bedrijven die ook volgens onze normen en waarden werken kunnen wij ook complete badkamer- of toiletverbouwingen uitvoeren. U ontvangt van ons vooraf een duidelijke offerte. Ruud Metz Tegelwerken is een Nederlands bedrijf met een rijke historie. Het nakomen van gemaakte afspraken staat bij ons hoog in het vaandel. Onze sterke punten zijn onze serviceverlening, klantvriendelijkheid en onze nazorg. Op al onze tegelwerken verlenen wij garantie. Wij streven naar een kwalitatief goed eindresultaat en proberen dat voor U op een zo prettig mogelijke manier te laten verlopen. Tevens kunnen wij U adviezen geven om zo lang mogelijk van Uw tegelwerk te genieten.

 • Aannemers

  Een betrouwbaar partner

  Ruud Metz Tegelwerken heeft binnen de branche een naam opgebouwd, welke staat voor vakkennis en betrouwbaarheid. De afgelopen decennia zijn wij betrokken geweest bij diverse grote en kleine projecten voor nieuwbouw en renovatie. Onze vakkennis wordt gebruikt voor het toepassen van de juiste materialen en tegeltechnieken. Ruud Metz Tegelwerken beschikt over gereedschappen en materialen die stofreducerend en milieuvriendelijk zijn. Wij werken goed samen in een team en zullen altijd meedenken voor een goed eindresultaat. Door onze goede relaties met diverse fabrikanten en collega’s kunnen wij zorgen voor een goede technische ondersteuning. Tevens blijven wij op de hoogte van de nieuwste materialen en technieken in onze branche. Ruud Metz Tegelwerken heeft ook de kennis en ervaring in huis om ambachtelijke en traditionele werkzaamheden uit te voeren.
  Wij zijn een betrouwbare partner die alles in het werk stelt om de werkzaamheden volgens gemaakte afspraken en gestelde normen uit te voeren.
   
 • VVE's & woningbouwverenigingen

  Samen lossen we het op

  Werkzaamheden vooraf begroten en plannen. En ook nog eens rekening moeten houden met een budget en bewoners. Ruud Metz Tegelwerken denkt mee in het proces om tegelwerkzaamheden zo uit te voeren dat zij binnen het budget en tijdsbestek vallen. Dit doen wij vanzelfsprekend volgens onze hoge kwaliteitsnormen en met de best mogelijke producten. Vele werken zijn al uitgevoerd voor diverse VVE’s en Woningbouwverenigingen. Dit betreft zowel reparatie, renovatie en nieuwbouw. Ruud Metz Tegelwerken kan daar ook een adviserende rol in spelen. Periodiek onderhoud of een renovatie binnen een gebouw of woning heeft aandacht nodig. Ruud Metz Tegelwerken begeleidt VVE’s en woningbouwverenigingen bij in te plannen verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden. Door een scherpe analyse van de mogelijke kosten, kunnen wij vooraf een prijsopgave doen of afspraken maken over een gunstig uurtarief.

 • Zwembaden & Sportverenigingen

  Voor elke ruimte een oplossing

  Het werken in zogenaamde 'natte ruimten' is een specialisme. Dit geldt voor zowel uw badkamer thuis als voor complexere toepassingen. Ruud Metz Tegelwerken heeft jarenlange ervaring in het aanbrengen van tegelwerk in diverse Gemeente zwembaden en sportverenigingen. Vooral voor deze toepassingen is het noodzakelijk dat tegelwerk wordt aangebracht dat een lange en hoge vochtbelasting kan doorstaan. Ook zijn hier de hygiëne en veiligheid een belangrijke factor om rekening mee te houden.  In samenwerking met fabrikanten en leveranciers kan Ruud Metz Tegelwerken een passende oplossing bieden. 

 • Horeca & Instellingen

  U kent de uitzendingen wel op TV

  Een schone en  representatieve professionele keuken zijn enorm belangrijke onderdelen in uw horecabedrijf. Ruud Metz Tegelwerken werkt voor vele horecaondernemingen. Niet alleen voor complete verbouwingen waarbij professioneel tegelwerk wordt uitgevoerd, maar ook voor klein onderhoud. Vocht, veiligheid en zeker hygiëne zijn belangrijke aandachtspunten. Ruud Metz Tegelwerken heeft goede relaties met alle belangrijke leveranciers en fabrikanten. Deze kunnen per project een afgestemd advies voor het toepassen van diverse lijmen, voegen en kitten geven.  Ook kunnen wij begeleiding bieden bij het maken van de meest geschikte tegelkeuze. 

« »

Voor wie wij werken

  Meulenberg BAM Ardex Bouwbedrijf de Graaf Bouwcenter Dijkstra Onderhoud de Graaf de Deugd Edwin van Nieuwenhuizen Het gereedschap Koskamp service dienst Michel Oprey en Beisterveld natuursteen Raab Karcher
  Deze website is gemaakt door MKB Webconcept